Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2016

BEKAM MAMPU MENGAWAL TEKANAN DARAH TINGGI

Imej
✔Bagi mereka yang ada darah tinggi disyorkan mengamalkan sunnah berbekam 2 minggu sekali.✔Titik bekam yang disyorkan ialah dibahagian kepala,tengkuk,bahu dan belakang badan.✔Habbatus sawda juga perlu diambil setiap hari untuk maksimakan kadar kesembuhan.✔Selepas berbekam boleh berjumpa perubatan moden untuk ujian tekanan darah tinggi pula.­čĹŹSebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

BEKAM MAMPU MERAWAT PENYAKIT BERAT SEBENARNYA

Imej
✔Banyak hadis sahih menganjurkan rawatan bekam pada umat islam.
✔Bagi orang yang sihat bila mengamalkan bekam insyaAllah terhindar dari pelbagai penyakit berat.
✔Bagi orang yang sudah ditimpa penyakit,bekam setakat ini sudah terbukti mampu merawat penyakit darah tinggi,kencing manis,gout,jantung dan banyak lagi.
✔Rawatan bekam secara berkala seperti seminggu sekali dan pengambilan habatus sawda 2 biji sehari istiqomah adalah perlu jika kita mengalami sebarang penyakit berat seperti 3 serangkai contohnya.Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883

SAKIT KER BEKAM NIE ?

Imej
✔Tidak sakit
✔Menggunakan jarum halus dan pen bekam
✔Macam sakit kena gigit semut jer

TAHUN 2016 TAHUN FB ADS

Imej
✔Kaedah pemasaran menggunakan FB berbayar.
✔Pihak FB akan menghantar posting anda mengikut target market anda.
✔Target market mengikut jantina,umur,hobi dan lokasi.
✔Kadar bayaran FB ads melalui credit card dan perbankan internet.
✔Perlu belajar FB ads secara berkursus kerana perlu memahami target market,rebranding strategy dan copy writing skills.
✔Dilarang menceburi FB ads tanpa ilmu dikhuatiri berlaku pembaziran wang dan tidak menepati target market.
✔Para perawat islam dan perawat alternatif perlu pelajari FB ads.
✔Bila perniagaan dah maju anda boleh turunkan level FB ads anda kepada FB percuma,jangan terlalu bergantung pada FB ads untuk jangka panjang.
✔Anda boleh search di google dan fb taip " kursus fb ads" untuk hadiri seminar.

KESELAMATAN ASAS BERBEKAM

Imej
✔Berbekam perlu dalam bilik dan tidak bole ditepi jalan/kaki lima.
✔Jarum bekam pakai buang.
✔Jurubekam pakai glove
✔Cawan bekam perlu direndam dengan clorox kemudian spray alcohol 75% dan dimasukkan dalam UV sterilizer 15min.

ANDA LESU KER TU ?

Imej
✔Jom berbekam amalan sunnah nabi insyaAllah badan kembali segar.
✔Usia sel darah merah 120 hari jika terkumpul dan tak dibuang melalui bekam badan boleh terasa lesu juga.
✔Banyak angin dalam akibat tak jaga pemakanan atau kurang tidur adalah penyumbang kelesuan juga.
✔Stress tempat kerja dan kesesakan trafik bole membuatkan lesu juga.
✔Minumlah air halia,berurut dan berbekam antara rawatan ampuh merawat kelesuan badan,insyaAllah berhasil.

SYAMPU BIDARA PEMUSNAH SIHIR

Imej
✔Produk terlaris keluaran Pusat Terapi Syifa✔Harga pun murah mampu milik✔Diperbuat dari pati air daun bidara yang dibacakan ayat ruqyah as-syifa selama 2 jam oleh perawat islam secara bergilir✔Digunakan untuk mandian dan syampu kepala✔Ada sedikit tindak balas panas/sejuk/pening/muntah jika ada gangguan jin yang aktif dalam badan✔Merawat khusus penyakit gangguan jin seperti histeria,santau,sihir dan saka✔Merawat juga masalah sawan tangis bagi bayi baru lahir✔Menghilangkan bau badan✔Mencantikkan rambut✔Ejen diperlukan diseluruh Malaysia dengan harga istimewa✔Produk ini hanyalah cabang ikhtiar sahaja Allah SWT penyembuh segalanya-----------------------------------------------
NAK ORDER WHATSAPP
012 9181195
012 9181195
012 9181195
-----------------------------------------------

TARIKH SUNNAH BERBEKAM KEMBALI LAGI

Imej
Tarikh bekam sunnah bulan ini jatuh pada selasa,rabu dan khamis minggu ini iaitu 17/19/21 Syaaban kalendar islam.Jom berbekam raikan sunnah.

NAK SISTEM IMUN KUAT KENA ISTIQOMAH BERBEKAM

Imej
Bagi individu yang ingin sihat sentiasa dan tidak  mahu dihinggapi sebarang penyakit,istiqomah berbekam sebulan sekali yer..Kerana setiap kali berbekam sel antibodi baru akan banyak dihasilkan.

KAEDAH BEKAM MAMPU TINGKATKAN SISTEM IMUN

Imej
✔Kaedah bekam menggunakan kaedah tusukan jarum/sayatan pisau.✔Banyak sel T limfosit dihasilkan ketika tusukan/sayatan pada epidermis kulit.✔Sel T limfosit adalah unsur utama sel darah putih dimana fungsi sel darah putih adalam membunuh segala kuman/virus/bakteria dalam sistem badan manusia.✔Individu yang istiqomah berbekam sukar untuk dapat penyakit hatta selsema sekalipun.